terça-feira, 26 de fevereiro de 2013

Pancakes with caviar

Qual é a probabilidade de entre 50 postais recebidos do site do Postcrossing, um ser repetido? Muito pequena. Ainda mais se esse postal repetido for enviado por pessoas diferentes e de países diferentes. Mas tal não é a minha sorte, que recebi um postal repetido com a receita de Panquecas com caviar.
Provavelmente está na hora de começar a comer panquecas!

From Netherlands


From Russia


Ingredients:
- wheat flour - 3 glasses
- buckwheat flour - 1 1/2 glasses
- yeast - 30g
- eggs - 6 pcs.
- butter - 4 tablespoons
- milk - 750g
- sugar - 1 teaspoon
- salt

Knead batter (sponge dough) from milk, yeast and wheat flour, put it in a warm place for fermentation. As soon as the sponge dough is ready, add egg yolks, melted butter, sugar and salt. Knead the dough. Then add buckwheat flour and knead the dough until the sour cream consistency. Put it in a warm place, so that it puffs up. Add beaten whites to the dough and mix it. On a burning hot frying pan greased with butter, bake pancakes from the dough. Serve pancakes with sour cream, butter, caviar or salted herring.

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